12 Mayıs 2010 Çarşamba

Chantix

Hva er Chantix?

Brukes som røykeslutt behandling eller medisin er Chantix. Chantix som røykeslutt stoff eller behandling brukes. Brukes sammen med det er atferd modifikasjon og støtte for å hjelpe deg å slutte å røyke sigaretter Rådgiving. Samtidig er med atferd modifikasjon og rådgivning støtte brukes til å hjelpe å slutte å røyke. Chantix virker i hjernen blokkere hyggelige effektene av røyking til. Behagelige effekter av Chantix å slutte å røyke i hjernen fungerer. Dette bidrar til å øke ønsket om å holde røyking. Dette bidrar til å redusere ønske om å holde røyking.

Kan også brukes her for Chantix notater nevnt i denne medisinen veiledningen andre formål. Chantix eller til andre formål som ikke er nevnt i denne medisinen håndboken er tilgjengelig.
Viktig informasjon om viktig informasjon om Chantix Chantix

Før bruk Chantix, legen din hvis du hadde nyresykdom, eller en historie med psykisk sykdom. Hvis du har nyresykdom eller en historie med psykisk sykdom, legen din hvis Chantix før bruk.

Foreskrevne bruk Chantix nøyaktig slik det var for deg. Chantix er skrevet for deg å bruke fullt. Merk dollar beløp eller bruk den i større enn anbefalt av legen lenger. å bruke store mengder anbefalt av leger eller flere ikke. Reseptbelagte følg instruksjonene på etiketten. Følg instruksjonene på resept etiketten.

Chantix kan forårsake døsighet, noe som kan svekke din tenkning eller reaksjoner. Chantix, som kan forårsake døsighet kan redusere tanker eller reaksjoner. Humør eller atferd kan også CDer du hadde da du sluttet å røyke. Videre, humør eller atferd endringer kan være å slutte å røyke. Inntil du vet hvordan Chantix og røykeslutt-prosessen kommer til å påvirke deg, være forsiktig dersom du kjører bil eller gjøre noe Krever at du er forsiktig og oppmerksom på. Chantix og hvordan røykeslutt prosessen kommer til å påvirke, hvis du kjører bil eller krever forsiktige og nøye lyst til å vite noe særlig. Bruke stoppe denne medisinen og kontakte legen med en gang om du hadde noen CDer humør eller atferd, eller hvis du føler deg opprørt, fiendtlig, deprimert, eller hadde tanker om å skade deg selv eller begå selvmord. Stopp denne medisinen og kontakte legen med en gang, eller om noen stemning eller adferd endres, fiendtlig, deprimert, føler seg stresset eller tenker på selvmord eller skade deg selv om det er.

Bør også være oppmerksom på din familie eller andre omsorgspersoner i humør eller atferd CDer. Ånden av din familie eller andre omsorgspersoner bør være oppmerksomme på endringer i atferd.

Mindre alvorlige bivirkninger er mer sannsynlig, og kan du hadde ingen i det hele tatt. Mindre alvorlige bivirkninger kan være mer apt de er og ikke. Flere måneder kan forårsake vedvarende kvalme for opptil Chantix. Chantix kan forårsake kvalme som varer i flere måneder og opp. Snakk med legen din om eventuelle bivirkninger som virker uvanlig eller er spesielt plagsomme. virker uvanlig eller spesielt sjenerende med legen din om eventuelle bivirkning snakke.

Hvis du glemmer en dose, bruker medisiner så snart du husker. Hvis du glemmer en dose av medisiner så snart du husker. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og Dose vente til neste regelmessig planlagt. nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og vente til neste regelmessig planlagte dose. Merk bruke en ekstra dollar for å gjøre opp den glemte dosen medisin. Å gjøre opp den glemte dosen Bruk ikke ekstra medisin.

At det kan være andre legemidler kan samhandle med Chantix. Det kan være andre legemidler samhandle med Chantix. Fortell legen din om alle Resept og over-the-counter medisiner du bruker. Hvis du vil bruke alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner legen din. Dette inkluderer Vitaminer, mineraler, urteprodukter, og andre legemidler foreskrevet av leger. Dette, vitaminer, mineraler, urteprodukter inneholder legemidler forskrevet av andre leger. Ved hjelp av en ny medisin uten å fortelle startstedet dollar legen notater. Hvis du bruker en ny medisin uten å fortelle legen din ikke start.
Hva skal jeg diskutere med min helsepersonell før du tar Chantix? Chantix før jeg får min helsepersonell for å diskutere hva som trengs?

Før bruk Chantix, legen din hvis du hadde nyresykdom, psykisk sykdom eller en historie. Hvis du har nyresykdom eller en historie med psykisk sykdom, legen din hvis Chantix før bruk.
FDA graviditet kategori C. Chantix kan være skadelig for det ufødte barnet. FDA graviditet kategori C. Chantix kan være skadelig for det ufødte barnet. Fortell legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid under behandling. gravid eller planlegger å bli gravid under behandling hvis du forteller legen din. Enten det er denne medisinen kjent notater går over i morsmelk eller om det kan skade en baby sykepleie. Jeg lurer på om dette legemidlet går over i morsmelk eller kunne skade en sykepleie baby er ukjent. Chantix uten å fortelle legen din hvis du bruker dollar notater ammer en baby. Hvis du er ammet babyer ikke bruker Chantix uten å fortelle legen din. Merknader gi denne medisinen til noen yngre enn dollar 18 år. Ikke gi denne medisinen til noen under 18 år.

Hvordan skal jeg ta Chantix? Hvordan skal jeg ta Chantix?

Foreskrevet Ta Chantix akkurat som det var for deg. Chantix er skrevet ut til deg som full av hester. Merknader gjøre ta medisinen i større mengder, eller ta det lenger enn anbefalt av legen din. I store mengder, eller til og med å kjøpe medisiner anbefalt av legen din ikke tar det lang tid. Reseptbelagte følg instruksjonene på etiketten. Følg instruksjonene på resept etiketten.

Forbedre dine sjanser for å lykkes med røykeslutt til, sette en dato for å slutte å røyke. For å øke sjansene for vellykket røykeslutt sluttet å røyke for å sette en dato. Planlagt å ta Chantix en uke før avslutter dato. planla å gå til startdatoen en uke før du tar Chantix.

Når du først begynner å Chantix, vil du gradvis ta en lav dose og doseøkning over de første dagene av behandlingen. Når du først begynner å Chantix, ta en lav dose og deretter gradvis øke dosen i løpet av de første dagene av behandlingen. Følg legens instruksjoner. Følg legens instruksjoner. Legen din kan av og til forandre dosen for å sikre at du får de beste resultatene fra denne medisinen. Når legen for å få de beste resultatene når disse legemidlene for å sikre at doser varierer.
Ta denne medisinen med et fullt glass vann. Ta denne medisinen med et fullt glass vann. Ta medisin etter å ha spist. Etter å ha tatt narkotika.

I de fleste tilfeller varer Chantix behandling i 12 uker. I de fleste tilfeller varer Chantix behandling 12 uker. Legen din kan anbefale en andre 12-ukers kurs for Chantix å slutte å røyke forbedre sjansene for at du vil, på lang sikt. Legen din vil være en sjanse for deg å utvikle et langsiktig røykeslutt for Chantix kan anbefale en andre 12-ukers kurs.

Det er viktig å ta denne medisinen regelmessig for å få mest nytte. Regelmessig er viktig å få mest mulig nytte er å ta dette stoffet. Få din Reseptbelagte etterfylt før du går tom for medisin helt. For å få resepten fylles før du går tom for medisin helt.

Det er på tide å rope Chantix forårsaker skadelige virkninger, kan det hende at nyrefunksjonen må testes med jevne mellomrom. Chantix er ikke forårsake skadelige effekter for å sikre at nyrefunksjonen må testes regelmessig. Det er viktig merke til at du går glipp av noen planlagt besøk til legen din. Hvis du tror det er viktig legen ikke savner ikke noen planlagte besøk.
Oppbevar denne medisinen i romtemperatur unna fuktighet og varme. Dette legemidlet ved romtemperatur unna fuktighet og varme.

Se også: Chantix Remote fylle i mer detalj også se en mer detaljert dose Chantix
Hva skjer hvis jeg glemmer en dose? Hva skjer hvis jeg glemmer en dose?

Ta den glemte dosen så snart du husker. Som du vil huske den glemte dosen tas umiddelbart. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og ta medisin ved neste regelmessig planlagte gang. nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen, og ved neste regelmessig tid hvis stoffet. Må ta ekstra medisin for å gjøre opp den glemte dosen notatet. Å gjøre opp den glemte dosen ikke ta ekstra medisin. Pass på å ta medisinen etter å ha spist. Pass på at etter å ha spist medisin.
Hva skjer hvis jeg Overdose? Hva skjer hvis jeg overdose?
Søk medisinsk hjelp hvis du tror du hadde for mye av denne medisinen er brukt her. Jeg tror mange av disse legemidlene dersom øyeblikkelig legehjelp. Symptomer på en Chantix Overdose er ukjent. Symptomer på en overdose Chantix er ukjent.
Hva bør jeg unngå mens du tar Chantix? Hva bør unngås mens du tar Chantix?

Chantix kan forårsake døsighet, noe som kan svekke din tenkning eller reaksjoner. Chantix, som kan forårsake døsighet kan redusere tanker eller reaksjoner. Du kan også musikk-CDer og når du sluttet å røyke hadde humør eller atferd. I tillegg kan endringer i humør eller atferd være å slutte å røyke. Inntil du vet hvordan Chantix og røykeslutt prosessen kommer til å påvirke deg, være forsiktig dersom du kjører bil eller gjøre noe som krever at du være forsiktig og årvåken i hvordan Chantix og røykeslutt-prosessen vil påvirke deg i gang kjøre, du, om noen, eller forsiktige og vær forsiktig å vite ting opp krever nøye
Chantix bivirkninger bivirkninger av Chantix
Få akutt medisinsk hjelp hvis du hadde noen tegn på en allergisk reaksjon på Chantix av disse: elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, lepper, tunge eller svelg. Få akutt medisinsk hjelp hvis du har noen allergisk reaksjon på Chantix disse skiltene: elveblest, pustevansker, ditt ansikt, lepper, tunge eller hals hevelse.

Bruke stoppe denne medisinen og kontakte legen med en gang om du hadde noen stemning eller atferd CDer, eller hvis du føler deg opprørt, fiendtlig, deprimert, eller hadde tanker om selvmord eller skade deg selv. Stopp denne medisinen og kontakte legen med en gang, eller om noen stemning eller adferd endres, fiendtlig, deprimert, føler seg stresset eller tenker på selvmord eller skade deg selv om det er.

Bør også være oppmerksom på din familie eller andre omsorgspersoner i humør eller atferd CDer. Ånden av din familie eller andre omsorgspersoner bør være oppmerksomme på endringer i atferd.

Ring legen din med en gang om du hadde noen andre alvorlige bivirkninger av disse: Ring legen med en gang hvis du har noen alvorlige bivirkninger:

*

feber, sår hals, og hodepine forelsket i et sviende, peeling, og rødt utslett, eller feber, sår hals og hodepine med alvorlige blemmer eller peeling, og rødt utslett
*

De første tegn på noen form for blemmer hudutslett, uansett hvor mild. De første tegn på utslett av noe slag boble, uansett hvor liten.

Mindre alvorlige Chantix bivirkningene kan omfatte: Mindre alvorlige bivirkninger av Chantix er som følger:

*

kvalme (kan vedvare i flere måneder), kvalme (flere måneder) kan ta;
*

magesmerter, fordøyelsesbesvær, CINV, forstoppelse, gass, magesmerter, fordøyelsesbesvær, oppkast, forstoppelse, gass;
*

Svakhet, tretthet, svakhet, tretthet;
*

Økt appetitt, økt appetitt;
*

Ubehagelig smak i munnen, dårlig smak i munnen;
*

hodepine eller hodepine eller
*

søvnproblemer (søvnløshet) eller uvanlige drømmer. søvnproblemer (søvnløshet) eller uvanlige drømmer.

Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre kan forekomme. Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre kan forekomme. Ring legen din om medisinske råd om bivirkninger. legen om bivirkninger, ring legen din. Du kan rapportere bivirkninger til FDA på 1-800-FDA-1088. 1-800-FDA-1088 FDA deg bivirkninger kan bli rapportert.

Se også: Chantix bivirkninger i større detalj Se også: Chantix bivirkninger i mer detalj
Hvilke andre rusmidler Chantix vil påvirke? Hvilke andre legemidler vil påvirke Chantix?

Når du slutter å røyke, den doser av eventuelle medisiner du trenger er å være Justert Bruke. Etter å slutte å røyke, må du kanskje justere doser av all narkotika. Fortell legen din om alle andre medicines'brochure du bruker, spesielt: hvis du har en bestemt fortelle legen om alle andre legemidler:

*

insulin, insulin;
*

en blod tynnere som warfarin (Coumadin), eller blod tynner som warfarin (Coumadin) eller
*

teofyllin (Respbid, Theobid, Theoclear, Theo-Stop, Uniphyl). teofyllin (Respbid, Theobid, Theoclear, Theo-Stop, Uniphyl).

Merk denne listen er komplett, og det kan være andre legemidler kan samhandle med det eller bli påvirket av Chantix. Denne listen er ikke komplett og der du kan kommunisere med Chantix eller andre legemidler kan påvirkes. Fortell legen din om alle Resept og over-the-counter medisiner du bruker. Hvis du vil bruke alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner legen din. Dette inkluderer Vitaminer, mineraler, urteprodukter, og andre legemidler foreskrevet av leger. Dette, vitaminer, mineraler, urteprodukter inneholder legemidler forskrevet av andre leger. Ved hjelp av en ny medisin uten å fortelle startstedet dollar legen notater. Hvis du bruker en ny medisin uten å fortelle legen din ikke start.
Hvor kan jeg få mer informasjon? Hvor kan jeg få mer informasjon?

* På apoteket kan gi mer informasjon om Chantix. Farmasøyt kan gi mer informasjon om Chantix.

* Husk, holder denne og alle andre medicines'brochure utilgjengelig for barn, aldri dele medicines'brochure med andre, og bruk bare for indikasjonen Foreskrevet Chantix. Hold denne og alle andre rusmidler, og husk utilgjengelig for barn, aldri dele medisiner med andre, og indikasjonen foreskrevne Chantix bruk.
Alt er gjort for å * Påse at informasjonen er korrekt, up-to-date, og komplett, men ingen garanti er gjort om dette. Ethvert forsøk på å korrigere denne informasjonen, oppdateringer og full sikkert, men gjorde ingen garantier er gjort i denne retningen. Drug informasjonen her kan være tid følsom. Informasjonen her kan være tid følsom medisinering. Drugs.com narkotika informasjon er en informativ ressurs utviklet for å hjelpe lisensiert helsetjenester utøvere i omsorgen for sine pasienter og / eller for å tjene forbrukere ser på denne tjenesten som et supplement til, og ikke en erstatning for, kompetanse, dyktighet, og dom of Knowledge Healthcare utøvere. Drugs.com narkotika informasjon, en kilde til informasjon for sine pasienter og pleie lisensiert helse utøvere for å hjelpe laget og / eller forbrukere, i tillegg til de tjenestene vise, ikke erstatte, kompetanse, ferdigheter, kunnskap og helse dom service utøvere. Fraværet av en advarsel for et gitt legemiddel eller stoff kombinasjon på ingen måte tolkes slik at Google Analytics skal stoffet eller stoffet kombinasjon som er trygg, effektiv eller hensiktsmessig for et gitt pasienten. for en gitt legemiddel eller stoff kombinasjon på ingen måte fravær av en advarsel for dette stoffet eller stoffet kombinasjonen er trygg, effektiv eller hensiktsmessig for pasienten, kan ikke tolkes å vise. Legg merke til informasjonen her er ment å dekke alle mulige bruksområder, retningene, forsiktighetsregler, advarsler, interaksjoner, allergiske reaksjoner eller bivirkninger. Informasjonen her alle mulige bruker, retningene, forsiktighetsregler, advarsler, er interaksjoner, allergiske reaksjoner eller bivirkninger ikke er hensiktsmessig å møte inkludert.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder